NåDa

Vi søker ungdom til kunstprosjekt

@naada.skaun

NåDa søker ungdom til å lage samtidskunst! Bor du i Skaun kommune? 😍 Send e-post til camillaroseg@gmail.com for mer info #skaunkommune #mittskaun

♬ original sound – naada.skaun

NåDa er et kunstprosjekt hvor ungdom skal lage samtidskunst sammen med profesjonelle kunstnere med utgangspunkt i et lokalt kulturminne. Vi leter etter deg som er mellom 14-19 år gammel, kreativ og bor i Skaun kommune. Da kan du bli med på dette spennende prosjektet som ender opp med en utstilling sommeren 2023. Du skal jobbe sammen med kunstnerne Eva Margrethe Ballo og Inga Skålnes, og kommer til å lære mye om både samtidskunst og lokalhistorie. Kulturminnet vårt er Sønnøvsæterplassen og Sønnøv Sønnøvsæter som ble skutt som heks på slutten av 1600-tallet

Søknadsfristen for å bli med er 1. juni. Ta kontakt med Camilla Rose Gjertsen 94130792 eller Sissel Roer Hagen 95112081. Søknadsskjema ligger også på biblioteket.

Eva Margrethe Ballo jobber med maleri og installasjon med hovedvekt på tekstil. Inga Skålnes jobber i hovedsak med fotografi og installasjon. De møttes på Kunstakademiet i Trondheim og har etter det samarbeidet om flere kunstprosjekt. Da jobber de med tematikk rundt kulturarv, verdensarv og bevegelse gjennom stedsspesifikke installasjoner og tolkninger av begreper.

@naada.skaun

Kunstner Eva Margrethe Ballo og Inga Skålnes skal sammen med ungdommen lage samtidskunst basert på et lokalt kulturminne #naada2 #naada #skaunkommune

♬ original sound – naada.skaun